Nabrijavanje za festivale uz Filipa Motovunskog

Muzika. hr - Glasno i jasno!
370

Filip Motovunski, Istranin sa zagrebačkom adresom, na sceni je prisutan više od deset godina. Nakon uspješnog “10 Years Making Beats” za PDV records, popularnog remixa pjesme “Tijelo pamti” od Elementala i drugih sličnih projekata, prije nekoliko mjeseci objavio je novi single “Right Here/LAVA VIP” za Bad Taste Recordings uz spot s potpisom Filipa Filkovića Philatza. Nedavno je objavio i obradu pjesme “Circle of Life” iz popularnog animiranog filma Kralj lavova.

Iza Filipa je pošteno otvaranje sezone, gig na prvom izdanju Seastar festivala u Umagu gdje je nastupio s MC Tone Tuorom. A što se ljetnih nastupa tiče pred njim su, samo među nekima, Reunited Festival u Valpovu, Membrain festival u Šibeniku i Outlook u Puli.

Filipa smo uhvatili u nabrijavanju za nadolazeće gigove pa je, sukladno tome, s nama podijelio dio pjesama koje vrti stalno iznova: „Na ovoj listi stoji teško odabranih dvadesetak pjesama koje mi se stalno provlače u setovima. Ima svega, od finih dnb vožnjica, reggae-idnih junglica, do nemilosrdnih dancefloor smashera. Među njima je i nekoliko regionalnih izvođača kao što su Kodin, Rahmanee, Fa!!out, Bohemian, Subview, Billain, Yakov i Logics. Oni nisu tu jer nešto posebno promoviram domaće nego zato što su im pjesme stvarno na svjetskom nivou i uživam ih vrtit u setovima.“

Muziku podržava