Nabolje od žestoke i alternativne muzike na Roštiljarki

1281

U pulskom klubu Uljanik, u petak 27. siječnja s početkom u 21 sat, održat će se događanje nazvano Roštiljarka Party 2006. Organizator happeninga je istoimena radijska emisija koja se na Radio Maestral (95,4FM) emitira već gotovo pet godina. Brend emisije je ponuditi najbolji prikaz trenutnih zbivanja na inozemnoj i tuzemnoj rock/metal/punk/hardcore/gothic… sceni, a slična koncepcija zahvatit će i zbivanja na partyju s tom iznimkom što će biti predstavljena i kultna ostvarenja starijih bendova.

Mala dvorana bit će rezervirana za video projekcije točnije, u spomenutom prostoru sve posjetitelje očekuje koktel ponajboljih recentnih spotova i koncertnih uradaka dok će se u velikoj dvorani istovremeno odigravati audio show s više DJ-a uz stilske blokove.

Neki od izvođača koji će biti predstavljeni su: Slayer, Pantera, Rammstein, Nightwish, Nirvana, Cradle Of Filth, Metallica, Ministry, Bad Religion, NoFx, Disturbed, Evanescence, System Of A Down, Deathstars, Lacuna Coil, Korn, Slipknot, Iron Maiden, Biohazard, Fear Factory, Clawfinger, Father, Nailed, Fak Of Bolan…

Muziku podržava