Grupa N.E.R.D. punog imena No_one Ever Really Dies predvođena Pharrellom Williamsom danas će, izgleda, objaviti novi materijal putem radijske emisije Zanea Lowea na Beats 1 radiju.

Nagovještaj o novom albumu dobili smo prošli vikend kada su kriptirane reklame preplavile Camp Flog Gnaw Festival (koji organizira Tyler the Creator).

Uz to, na Twitter računu Beats 1 radija pojavila se pikselizirana slika, najvjerojatnije spomenutih umjetnika uz natpis “Listen Wednesday: 9AM LA / 12PM NYC / 4PM LDN”. Tweet su podijelili svi članovi grupe, tako da možemo očekivati novi materijal. U najmanju ruku, barem nove informacije o albumu.

Zadnje što smo čuli o njihovoj budućnosti bila je izjava Pharrella Williamsa prošle godine, kada je na Twitterovom Q&A spomenuo da će biti novog albuma, ali kad za to dođe vrijeme.

Posljednji album “Nothing” objavili su 2010. godine, a javnost ih je zadnji put uživo mogla vidjeti na Camp Flog Gnaw Festivalu 2014. godine. Gosti na američkom festivalu COMPLEXCON u kalifornijskom gradu Long Beach ovoga će vikenda moći vidjeti kompletan N.E.R.D. Ne bi nas čudilo da će se premijerno izvoditi stvari s nadolazećeg albuma.

Muziku podržava
Stisni