Munky ‘optimističan’ glede trajnog povratka Heada u Korn

domination
738

Naslov je rekao sve! A ta rečenica Jamesa “Munky” Shaffera samo je nastavak na nedavnu vijest kako će odbjegli Brian “Head” Welch odsvirati kompletne koncerte s Kornom na njemačkim festivalima Rock Am Ring i Rock Im Park.

Naravno da su te najave zagolicale maštu fanova i novinara, pa je Munky upitan o potencijalnom trajnom reunionu s originalnim gitarističkim partnerom: “Nije da projiciram našu budućnost u tom smjeru, ali – Da, nadam se i optimist sam u vezi toga! Ali, trenutno radimo korak po korak i pratimo kamo nas to sve skupa vodi i kako se razvija.

Razgovarat ćemo umjesto da se požurimo, isforsiramo i opet se raziđemo na loš način. Vidjet ćemo kako će proći ti koncerti, vidjet ćemo i kako ćemo se mi slagati prije njih. Ipak treba odraditi probe i početi interakciju iznova. Tko zna, možda se opet svi posvađamo i sve skupa otkažemo! Ali, sumnjam…

Muziku podržava

I onaj koncert u svibnju se dogodio neplanirano. Ja ga nisam vidio valjda 7 godina, nismo ni razgovarali! Bilo mi ga je jako drago vidjeti i od tada smo u kontaktu. Dogovorili smo se da ćemo vidjeti kako sve ide, jel nam se sviđa i je li se njemu sviđa.

Ovo će barem biti prilika za fanove da vide našeg brata zajedno s nama. Jer ipak je on zaslužan za zvuk Korna i za sve što smo postigli. I zato se jako veselim tome što nas čeka. Bit će dobra zezancija jer je Head ludo zabavan lik!”

Muziku podržava
Stisni