MTV Dan na Šalati – nove bitne pojedinosti

1031

Početak emitiranja MTV Adria obilježit će velik glazbeni događaj koji će se 10. rujna odvijati istovremeno u Ljubljani na Križankama i Zagrebu na SRC Šalata. Vrata zagrebačkog koncerta otvaraju se u 17 sati, a prvi izvođač nastupiti će već u 17:45, dok će švedski rock bend The Hives nastupit će točno u 19:30!

Jedan od kurioziteta MTV Dana, osim raskošne produkcije, svakako je činjenica da će The Hives i Let3 istu večer nastupiti na oba koncerta! Bendovi nakon svirke kreću u utrku s vremenom – putovanje iz Zagreba u Ljubljanu, tj. obratno, kako bi stigli na uveličati kraj obje priredbe svirkama – The Hives u Ljubljani, a Let3 u Zagrebu! Pridržavanje točnog timinga bit će stoga ključno za izvedbu najnapetijeg i najuzbudljivijeg koncerta godine.

Atmosferu dodatno podgrijava i činjenica da pretprodaja za zagrebački MTV Dan teče iznad svih očekivanja i da se očekuje puna Šalata. Pozornica sa ogromnim zaobljenim krovom bit će najveća kad postavljena na Šalati, a razglas i rasvjeta na nivou najjačih europskih festivala.

Muziku podržava

Izvođači koji su poznati već tjednima – The Hives, Let3, Hladno pivo, TBF, Father i Siddartha – s nestrpljenjem očekuju koncert, ali i pomake na hrvatskoj glazbenoj sceni dolaskom jedne od najvećih svjetskih glazbenih televizija. MTV Dan po sadržaju i opsegu predstavlja bez premca najveći glazbeni događaj u Hrvatskoj ove godine, što je, sudeći po broju prodanih ulaznica, publika već prepoznala.

Redoslijed izvođača na Šalati:
Father
Siddharta
The HIVES – u 19:30
TBF
Hladno pivo
Let3

Muziku podržava