Nedavno je otkriveno kako će se preostali živući članovi Motörheada okupiti kako bi odradili niz od nekoliko reunion nastupa i time odali počast Lemmyju.

Gitarist Phil Campbell u intervjuu za Rock Talk je izjavio kako će se raditi o nekolici odabranih nastupa na kojima će se uz njega i bubnjara Mikkeyja Deea na pozornici naći i nekoliko posebnih gostiju. “Želimo napraviti nešto posebno”, nadodao je Campbell i dao do znanja kako detalji o točnim datumima i lokacijama još nisu poznati. Campbell se bendu pridružio 1984., dok se Mikkey priključio 1992. godine.

Podsjećamo kako smo u protekle dvije godine ostali bez kompletne originalne, točnije najpoznatije postave Motörheada. Lemmy je preminuo 28. prosinca 2015., Phil “Philthy Animal” Taylor mjesec i pol prije Lemmyjeve smrti, dok smo bez gitarista “Fast” Eddieja Clarkea ostali prošli tjedan (10. siječnja).

Povodom reunion nastupa u čast Lemmyju, a prema nama zasluženo i u čast Philthy Animalu i “Fast” Eddieju, odabrali smo 14 najboljih pjesama (kronološki poredano) s albuma na kojima je taj legendarni trojac žario i palio te udružio snage. Osim na debiju benda iz 1977., svo troje su zajedno radili i na albumima “Overkill”, “Bomber”, “Ace Of Spades” i “Iron Fist”.

1“Motorhead”

2„Iron Horse / Born To Lose“

3“Overkill”

4„Stay Clean“

5“Damage Case“

6„No Class“

7“Bomber”

8“Stone Dead Forever”

9“Ace Of Spades”

10„Love Me Like A Reptile“

11„The Chase Is Better Than The Catch“

12“(We Are) The Road Crew”

13„Iron Fist“

14„Speedfreak“