Mnogi Drugi na Akustici u Rockmarku

1115

Posljednji utorak u ožujku rezerviran je za akusticiranje uz skupinu Mnogi Drugi31. ožujka imamo priliku ugostiti ih u sklopu programa Akustika, u zagrebačkoj glazbenoj knjižari Rockmark.

Ovi zagrebački alternativni rockeri u današnjoj postavi djeluju tri godine, iako je skupina nastavak na neke prijašnje projekte, stare gotovo 10 godina! Kako sami kažu, smjer u kojem se kreću je nedefiniran – započeli su električno, sada se predstavljaju u akustičnom obliku te svoj zvuk redovito nadopunjuju raznim novim elementima.Za tekstove pjesama brine se pjevač Martin Mandir, dok su za glazbu zaslužni gitaristi Ante Jelinčić i Martin Zlopaša. Uz njih, tu je i Filip Kovačević na bas gitari, Mirko Burazer za bubnjevima te Ivan Perković na trubi.

Iza sebe imaju niz zamijećenih nastupa diljem Hrvatske, a kako se snalaze među koricama glazbenih knjiga i u nešto intimnijoj akustičnoj atmosferi, zagrebačka publika ima priliku provjeriti 31. ožujka, kada ćemo ih po prvi put imati priliku biti njihovim domaćinima na Akustici.

Muziku podržava

Početak svirke je u 19 sati, a ulaz je slobodan! Vidimo se!

@akustikasession:
Instagram | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube

Akustika nosi Reebok Classic.

[Ovaj projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP
prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno
odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem
Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe.]

Muziku podržava