Mnogi Drugi akustično u Rockmarku

428

U sklopu novog akusticiranja, u utorak 28. veljače nam se na pozornicu Rockmarka vraća zagrebačka skupina Mnogi Drugi!

Ova akustična alt-rock skupina korijenje vuče još iz prošlog stoljeća, kada su gitarist Ante i pjevač i tekstopisac Mandre osnovali svoj prvi bend. U današnji format oblikuju se 2013. godine i od tada njihov rad ‘raste, lupa i udara’.Uvijek ozbiljni u svojoj neozbiljnosti, Mnogi Drugi su u nešto manje od dvije godine ušli u finale 9. Demofesta i HR Demo Kluba 2015., pobijedili u natječaju “Zasviraj sa Žujom” i tako zasvirali na 10. INmusicu, Manu Chao ih je izabrao kao pobjednike natječaja “Sviraj s Manu Chao” te su zasvirali kao njegova predgrupa na Špancirfestu 2016. godine te održali preko 50 koncerata u regiji.

Trenutno marljivo rade na svom albumu prvijencu, čiju objavu očekujemo u ovoj godini, a kojeg su najavili nekolicinom singlova, od kojih je aktualan “Maske“, s pratećim videospotom. Produkciju singla potpisuje Leo Anđelković, a za video su bili zaduženi Anita Nadj i Ante Jelinčić.

Muziku podržava

Sa skupinom Mnogi Drugi po prvi put smo akusticirali u ožujku 2015. godine, a ovom prilikom nam se s potpuno novim materijalom vraćaju na našu pozornicu Rockmarka.

Početak svirke je u 19 sati, a ulaz je slobodan. Vidimo se!

@akustikasession | #zvučidobro:
Instagram | Facebook | Twitter | YouTube

[Ovaj projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP
prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno
odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem
Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe.]

Muziku podržava
Stisni