Mlade hrvatske snage na Vip INmusicu

3048

Dva nova benda, te DJ/MC duo potvrđeni su kao izvođači na ovogodišnjem Vip INmusicu koji iz dana u dan iznenađuje popisom izvođača. Nakon što je potvrđen nastup Vještica, sljedeći na redu od hrvatskih izvođača koji su rezervirali svoje mjesto na stageu su Erotic Biljan & His Heretics, ST!llness, te Diyala i DJ Ain’tune.

Energični garage-rock heretici Erotic Biljan & His Heretics nakon dugoočekivane objave prvijenca “Supersticky“, dolaze na Nokia stage festivala gdje će pokazati zašto su jedan od najboljih domaćih debitanstkih bendova i koncertna atrakcija.

Mladi splitski hip-hop, reggae/dub bend, poznati po svom nadasve plesnom izričaju ovjekovječenog albumom “Sve što znam o životu je… odabrao Đelo Hadžiselimović“, u vrlom su kratkom vremenskom periodu poharali hrvatsku glazbenu scenu, te zauzeli visoko mjesto među festivalskim i koncertnim izvođačima diljem Hrvatske. Kritički raspoloženi, a opet vedri ST!llness nastupit će na Vip stageu.

Muziku podržava

Mlada Varaždinka Diyala (da, doista se tako zove), dosad je nastupila na mnogim hrvatskim i slovenskim festivalima, a jedna od značajnihih suradnji je ona s Edom Maajkom na pjesmi “Down”, s albuma “No sikiriki”.

Ova trip-hoperica i MC također je i na balkanskoj verziji MTV-a (MTV Adria) s pjesmom “Raw” dospjela na top ljestvice. Djevojka koja se služi nemilosrdnim glazbenim žanrom, unatoč uspjehu poprilično je mirna i jednostavna djevojka. Uz prethodno navedene rockere, Diyala će nastupiti na Nokia stageu uz pratnju žonglera.

Zadnji, ali nipošto manje važan, DJ Ain’tune, pravim imenom Antun Kozulić, nastupit će s Diyalom na Vip INmusic festivalu. Autor i voditelj radio emisije Chaos (Radio Ex), osim što ju aktivno vodi, organizira i hip-hop partye u klubu Dole. Uz Diyalu kreće u projekt Tristosixty, te u Varaždinu sudjeluje u većini hip-hop događaja.

Do sada potvrđeni izvođači na festivalu:
Nick Cave & The Bad Seeds
The Prodigy
Serj Tankian
Stereo MC’s
Amadou & Mariam
Tinariwen
The Go! Team
Dreadzone
Seun Kuti & Egypt 80
XX Teens

Atheist Rap
Ed Kuepper & Jeffrey Wegener
Jazzanova
Vještice

Cijene festivalske ulaznice (dva dana):
29.2.-29.4. – 350 kn
30.4.-2.6. – 400 kn
* na dan festivala 450 kn
Vip korisnici festivalske ulaznice mogu se kupiti već od 300 kuna u Vip centrima.Ulaznice su u prodaji u svim Vip centrima, te na Eventim.hr.

Sve informacija o nadolazećem festivalu možete pronaći na stranici www.vipinmusicfestival.com

Muziku podržava