Mlada kantautorica Erna akustično u Rockmarku

1448

Ove hladne dane nastavljamo grijati akustičnom svirkom; u utorak 14. veljače u glazbenoj knjižari Rockmark po prvi put ćemo ugostiti mladu zagrebačku kantautoricu – Ernu.

Erna Imamović novo je ime na hrvatskoj glazbenoj sceni, a svoju glazbenu priču započela je početkom srednjoškolskog obrazovanja, pjevanjem u zboru Cantus Ante Omnia. Od tada se aktivno bavi glazbom, piše pjesme, svira gitaru i skuplja znanje i iskustva za svoje glazbeno putovanje.U svojim pjesmama često se dotiče ljubavne tematike, no također i osobnih stanja, zadovoljstva i nezadovoljstva, a u njih unosi i svoja viđenja svijeta oko sebe, ističući međuljudske odnose i njihove tajne.

Svoju prvu pjesmu, “Poput sna“, napisala je sa 16 godina i upravo je ona nedavno odabrana kao njen prvi službeni singl te je time napravila prvi korak ka približivanju široj publici. Zahvaljujući pobjedi na 4. hrvatskom Imagine festivalu omogućeno joj je da upravo spomenutu pjesmu snimi u profesionalnom studiju.

Muziku podržava

Također, priznanje za svoj rad dobila je i od strane YouthSonga, natjecanja za pjesmu mladih, gdje je u proljeće prošle godine došla do finala i zatim s pjesmom “Za nas” osvojila 2. mjesto.

Iako sve češće nastupa s bendom, Erna će ovom prilikom u sklopu programa Akustika, nastupiti samostalno i publici predstaviti pjesme u laganijem, akustičnom izdanju.

Početak svirke je u 19 sati, a ulaz je slobodan.

Erna – Facebook

Akustika @ Rockmark – Facebook | Twitter | akustika@rockmark.hr

(Ovaj projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba
ZAMP prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se
sukladno odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju
temeljem Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne
glazbe)

Muziku podržava
Stisni