Miroslav i Gordana Evačić predstavljaju novi zvuk singlom “Zbog nas”

Muzika.hr
615

Nagrađivani autorski duo, multiinstrumentalisti Miroslav i Gordana Evačić predstavljaju potpuno novi zvuk singlom “Zbog nas“.

Novi singl donosi zaokret u zvuku, a ujedno je i njihovo prvo službeno izdanje pod okriljem diskografske kuće Universal Music Hrvatska.

“Pjesma ‘Zbog nas’ nastala je iz našeg života i novog pristupa u glazbi. U glazbenom smislu zaželjeli smo se promjene, novog zvuka, drugačijeg stila. Inspiracija za nove pjesme, drugačije od prijašnjih Čardaš Blues albuma, postoji već neko vrijeme. No, nije bilo lako odabrati kojom ćemo pjesmom iskoračiti u novu glazbenu etapu” ističe Gordana.

Muziku podržava

“Sama pjesma govori o ljubavi. Zvukom i stihovima željeli smo dočarati nježnost, suptilnost, snagu, sve što ljubav nosi. Ljubav koja je više od emocije. Ljubav kao ono prirodno, tiho, nenametljivo, u sprezi s utrkom s vremenom, obavezama, bukom grada… Ljubav kao brižnost, kao postojanje” nadovezao se njen životni i glazbeni partner Miroslav.

Pjesmu su posvetili kćerki Sunčani, ali i svoj ostaloj djeci s autizmom, s jasnim ciljem podizanja svjesnosti o potrebama osoba s autizmom, povodom Svjetskog dana autizma, koji se obilježava 2. travnja.

Uz hrvatsku verziju, dostupna je i verzija pjesme na engleskom jeziku, pod nazivom “For Us”.

Muziku podržava