Ministarstvo Metafizike akustično u Rockmarku

936

Novo akusticiranje u utorak, 15. travnja, na malenu pozornicu glazbene knjižare Rockmark po prvi put dovodi zagrebačku skupinu Ministarstvo Metafizike.

Ova peteročlana skupina svoju priču započela je 2012. godine, a spojili su ih ljubav prema svirkama i glazbi te želja za stvaranjem autorskih pjesama. Kako sami kažu, trenutni sastav benda je savršena kombinacija, jer svaki član pridonosi ukupnom karakteru. ‘Tu su – Marko, ozbiljni kreativac; Johnny, čovjek bez filtera “što trebam reći, a što zadržati za sebe”, nadalje Andrea pomalosramežljiva-dokseneopusti osoba, Viktor – gospodin koji je jako povezan sa svojim inner child, pun spontanih odluka koje su najbolji izbor upravo zbog toga što imaju tu dozu čistine. Imamo i bubnjara, lijep je!’ riječi su kojima nam se Ministarstvo Metafizike predstavilo.

Vole se poigravati različitim glazbenim pravcima, ali ne zato kako bi privukli što širu publiku, već zato jer su članovi skupine jednoglasno odlučili rasteretiti se svih nebitnih informacija da bi se u potpunosti mogli posvetiti onome što ih veseli – sviranju i stvaranju.

Muziku podržava

Inspiraciju za svoje pjesme pronalaze u svakodnevnim životnim situacijama, a svojim tekstovima pokušavaju ljude vratiti na pozitivniju stranu života, o čemu govori i “Budi u trendu“, koja i sama kaže ‘…Ili nemoj bit u trendu, sviraj u bendu, ne opterećuj se glupostima, obuci osmijeh blago neprimjetan i jednostavno budi sretan‘.

Ovo će biti prvo gostovanje skupine Ministarstvo Metafizike u sklopu programa Akustika. Početak svirke je u 19 sati, a ulaz je slobodan!

Vidimo se!

Akustika na mrežama:
Instagram | Facebook | Twitter


[Ovaj projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP
prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno
odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem
Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe.]

Muziku podržava