Miki Solus akustično u Rockmarku!

2206

Još jedan utorak, još jedno akusticiranje u Rockmarku – 10. prosinca u sklopu Akustika serijala na drvenoj pozornici zagrebačke glazbene knjižare nastupit će mladi glazbenik Miki Solus!

Iza imena Miki Solus krije se zagrebački kantautor, koji je odlučio reći ‘ne’ gitari i sjeo za klavijature. Svoju autorsku glazbu svira u pratnji Frane Viskovića (akust. bas) i Andreja Tačigina (cajon), s kojima zajedničkim snagama šamara publiku energičnim i brzim jazz/punk/rap kompozicijama.Momci iza sebe imaju više od 50 koncerata, među kojima je i ovogodišnji Terraneo festival. Upravo smo tada Mikija i njegove Neprijatelje po prvi put ugostili u sklopu Akustike, kada je zadnji dan akusticiranja na šibenskom festivalu svojim energičnim nastupom priveo kraju akustični program.

Oni koji su upoznati s njegovim radom dobro znaju njegove prepoznatljive dvije pjesme – “Mrtav je Johnny” i “Smrt je romantična“, čiji stihovi uvijek izmame osmijeh na lice. Onima koji ne znaju o čemu pričamo, preporučujemo da poslušaju i podare si jedan slatki osmijehić.

Muziku podržava

Uz ove pjesme, Miki Solus je do sada objavio i dva studijska albuma, “Muzika sumnjive kvalitete” (2011.) i “Bojim se muzičkih kritičara” (2012.), koji se mogu poslušati na njegovoj službenoj bandcamp stranici.

Miki Solus će se u pratnji svog benda akustično predstaviti u Rockmarku, u utorak, 10. prosinca. Početak je u 19 sati, a ulaz je slobodan!

A ako niste znali, ‘Nogomet je zabavan ako si Franck Ribery u Bayernu na krilu, ali dribling ti badava, ako ne znaš dodati i driblaš na silu’. Barem tako kaže Miki.

Vidimo se!

Akustika na mrežama:
Instagram | Facebook | Twitter


Medijski prijatelj Akustike: Radio Student


[Ovaj
projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP
prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno
odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem
Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe.]

Muziku podržava