Mike Smith novi gitarist Limp Bizkita

1377

Već smo više puta pisali o sapunici pod imenom ‘potraga za novim gitaristom Limp Bizkita’. I izgleda da je saga konačno okončana. Nakon nacionalne potrage i audicije Durst i društvo nisu pronašli zamjenu za Wesa Borlanda. Ipak, novi gitarist je Mike Smith bivši član grupe Snot.

Smith je Bizkitima debitirao prošle nedjelje na događaju pod imenom Wrestlemania XIX u Seattleu. Limp Bizkit trenutno rade na novom albumu koji bi trebao izaći 17. lipnja. Durst tehnicira s nekoliko imena za novi album, pa se tako spominju naslovi “Bipolar”, “Less Is More” i “The Search for Teddy Swoes”. Za sada je i vrlo izvjesna suradnja s rap zvijezdama Jay-Z i Snoop Doggom.

Borland je napustio bend zbog vlastitog porjekta nazvanog Eat The Day, koji sada, ironično, muku muči s pronalaskom pjevača. I oni su prošli kroz stotine demo snimaka i audicija s potencijalnim kandidatima. Šef Borland na web stranici benda je izjavio da ‘potraga za pjevačem još uvijek traje’. Svi zainteresirani mogu skinuti instrumental na kojeg trebaju nasnimiti svoj glas i zatim ga vratiti ostatku benda na razmatranje. Najbolji će zapjevati u Eat The Day-u. Probajte.

Muziku podržava