Metallica uvodi Sabbathe u kuću slavnih

domination
1870

Ubrzo bi u američku Rock And Roll Hall Of Fame trebali ući u legendarni engleski metal sastav Black Sabbath. Na ceremoniji u New Yorku određeno je da će im na ulasku svirati, nitko drugi doli Metallica! Dečki iz Metallice pripremaju tlo za nadolazeću svečanost i kažu: “Evo nas, zezamo se prije puta u južnu Afriku, ali iznenadio nas je jedan zanimljiv poziv. Pitali su nas da li je moguće da krenemo par dana ranije i svratimo u New York.

Radi se o uvođenju nekih likova iz Engleske u Hall of Fame. Ja mislim da se zovu Black Sabbath, možda ste čuli za njih. Trebalo nam je punih 3/4 sekunde da kažemo ‘Može, jebote!!!’.

Sabbathi su izmislili žestoku glazbu i mi smo, kao i mnogi slinavi klinci, pratili njihove riječi i čtali tu ‘metal knjigu’. Za nas oni nisu samo ogromna glazbena inspiracija, već i životna. Ludi smo zbog činjenice da ćemo se na ceremoniji pridružiti Billu, Geezeru, Ozzyju i Tonyju. I ne samo da ćemo biti tamo, već ćemo i svirati pjesme Black Sabbatha pred mnoštvom ljudi. Ali, što je najvažnije, pred legendarnim članovima benda!”

Muziku podržava