Meritas započinju novu sezonu Akustike u Rockmarku

1677

Kao što smo već ranije najavili, u utorak 30. listopada započinjemo novu sezonu Akustike u glazbenoj knjižari Rockmark, a na otvorenju ćemo ugostiti – Meritas.

Anita Valo i Meri Jaman će nam u pratnji Zdeslava Klarića (melodika) akustično zasvirati na našoj malenoj drvenoj pozornici te ćemo u njihovom ugodnom društvu započeti s trećom po redu sezonom Akustike.O Meritas vjerujemo kako ne trebamo puno toga isticati – svi dobro znamo uhu ugodne singlove “Igra“, “Budim se“, “Odjednom ti“, kao i najnoviji “Budi blizu“, kojim su otvorile vrata petom studijskom albumu, čiju objavu s nestrpljenjem iščekujemo.

Kao i do sada, svirka počinje u 19 sati (i to zaista u 19 sati, op.a.), a ulaz je slobodan. Vidimo se? Svoj dolazak nam možete najaviti i na Facebook eventu.

Muziku podržava

Akustika – Sviđa mi se | Pratim te

Uskoro više detalja o otvorenju sezone Akustike u riječkom Tunelu.

Foto: Matilda Rudec / Davor Ivanović

Otprilike sat vremena kasnije, po završetku Rockmark priče, Meritas i publika imaju priliku prošetati samo par ulica dalje i nastaviti s čarobnom atmosferom netipičnog utorka. U klubu Bulldog, od 20 sati, Jelena Radan održat će nakon dugo vremena mini koncert u Zagrebu i tom prilikom predstaviti basnoliki spot za pjesmu “Sjeti me se, ljube”. Ne propustite čarobni utorak uz Meritas i Jelenu Radan!

Muziku podržava