Sve što znamo o nadolazećem festivalu MENT. Objava će se ažurirati.

Trodnevni festival koji vrli novim imenima i stručnjacima na području glazbene industrije. To je MENT, jedan od značajnijih europskih showcase festivala koji se odvija u Ljubljani. Nadolazeće izdanje održat će se od 5. do 7. veljače 2020. godine, a ponudit će više od 70 nastupa na 20 pozornica.

Potvrđeni koncerti (showcase)

Muziku podržava

Zasada je potvrđeno 24 koncerata. Neki od izvođača su rumunjski trip-hop izvođač Balkan Taksim, belgijski reper Blu Samu, britanski Black Country, New Road, ukrajinski dark-cabaret Dakh Daughters, slovenska rock underground grupa Body Says No, electro pop duo iz Pančeva Buč Kesidi i drugi. Od naših izvođača, u Ljubljani će nastupiti Klinika Denisa Kataneca, nemanja i ŠećeЯ. Imena svih glazbenika koji će biti na MENT-u pogledaj na linku.

Konferencija

Što se konferencijskog dijela festivala tiče, održat će se u Kinu Šiška i M hotelu 6. i 7. veljače. Bit će podijeljen u četiri sekcije: “Ex-Yu”, “Digital”, “Live” i “And Everything Between”.

Neki od govornika bit će suosnivač Coda Agencyja (koji zastupa Bon Ivera, Beirut, Yo La Tengo) Rob Challice, agent Mac DeMarca Clemence Renaut, itd. Imena ostalih govornika prouči na linku.

MENT
foto: Aleš Rosa

U ponudi su early bird festivalske karte, pro pass (festival+konferencija) i pro pass, koji uključuje hotel (B&B Hotel Ljubljana Park). Karte možete uzeti putem linka.

Muziku podržava