Menart na 2. Danima Multimedije

1004

U sklopu druge godine održavanja Dana Multimedije u zagrebačkom Profil Megastoreu (Bogovićeva 7), koji je započeo danas, a traje do 13. ožujka, diskografska kuća Menart tijekom same manifestacije, uz nastupe izvođača, predstavit će svoja aktualna i nadolazeća izdanja i to u slijedećim terminima:

srijeda, 8. ožujka
18:00 Connect – Hip-hop skupina uživo će kroz izvedbu njihovih dosadašnjih singlova prezentirati svoj aktualni debi album “Prvo pa muško” s kojeg je ovih dana plasirana i nova skladba “Nebo”.

subota, 11. ožujka
12:30 Press konferencija diskografske kuće Menart na kojoj će se najaviti nadolazeća izdanja iz domaćeg kataloga. Ekskluzivno preslušavanje radnih materijala Bolesne braće, Maje Vučić (ex Divas), Ivane Kindl, te gotove snimke skupine Cirkus s njihovog albuma “Savršeno putovanje” koji izlazi ovoga petka. Na pressici će biti prisutni i sami izvođači koji će medije upoznati s tijekom realizacije svojih noviteta, te im biti otvoreni za sva pitanja.

19:00 Svadbas – Za sve one koji nisu do sada imali prilike poslušati pjesme s albuma “La, la” skupine Svadbas imat će ih prilike čuti ove subote i to uživo.

Muziku podržava