Meksički koncert Iron Maidena premješten iz dvorane na stadion

1657

Iako nešto takvo možda i nije bilo u planu, predstojeća turneja Iron Maidena pretvara se u pravi spektakl u kojem je sve teže doći do onog najvrijednijeg – ulaznice za njihov koncert. Stoga je sve više tour managera koje muče slične, ‘slatke’ brige – kako udovoljiti svima koji žele vidjeti Iron Maiden uživo.

Takav se slučaj, nakon brazilskog Sao Paola, ovih dana ponovio i u glavnom meksičkom gradu Mexico Cityu, gdje je svih 22.000 ulaznica za koncert u Sports Areni prodano za četiri dana.

S obzirom da je potražnja za ulaznicama i dalje velika, odlučeno je da se koncert preseli na Foro Sol Stadium, na kojem inače igraju bejzbolaši Mexico City Devilsa, a poznat je i po Nascar i Champcar utrkama.

A uz ‘svježe’ potvrđeni nastup u švicarskom Baselu 14.8., trenutno prvi do onog splitskog, Iron Maiden je, nakon Wackena Open Aira i Gods of Metala, potvrdio nastup na još jednom velikom ‘metal meetingu’. Radi se o Graspop Festivalu, koji će se održati u Desselu u Belgiji, na kojem će nastupiti neka velika metal imena poput Judas Priesta, Ministrya, At The Gatesa, My Dying Bridea ili Forbiddena.

Muziku podržava