Media Stres pobjednik natječaja Zasviraj sa Žujom

Promo članak
721

U Vintage Industrial Baru održano je live finale natječaja Zasviraj sa Žujom u kojem je snage odmjerilo pet sastava: Kontraefekt, Media Stres, Matt Shaft, La Volpe i Lover is Dim.

Pobjedu i priliku da zasvira na glavnoj pozornici INmusica #12 odnio
je čakovečki alternativni rock sastav – Media Stres.

Media Stres su osnovani 2012. godine i iza sebe imaju tri EP-a “Fear and Panic” (2013.), “E.V..I.L I” (2014.) i “E.V.I.L I”I (2016)., a odradili su i preko 80 koncerata diljem Hrvatske, po Francuskoj, Sloveniji, Austriji, Srbiji i BiH.

Uz priliku sviranja na Main Stageu INmusica #12, Media Stres su osvojili i turneju s Gatuzom po hrvatskim gradovima u organizaciji Ožujskog piva; 12. svibnja u Metalcu u Čakovcu, 19.5. u Beertiji u Rijeci i 2.6. u Ovčici u Splitu.

Muziku podržava

Uz Media Stres koji su osvojili najveći broj glasova akreditiranih predstavnika medija, priliku za sviranje na drugim pozornicama INmusic festivala #12 osvojili su i splitski alternativni/garage/indie sastav La Volpe koji je drugoplasirani prema glasovima okupljenih predstavnika medija, a glasovi publike na INmusic #12 doveli su mladog zagrebačkog kantautora Matta Shafta.

INmusic festival #12 održat će se od 19. do 21. lipnja, a Media Stres, La Volpe I Matt Shaft priključuju se line-upu kojeg između ostalih čine Kings of
Leon, Arcade Fire, Alt-J, Kasabian, Michaelu Kiwanuki, Flogging Molly….

Muziku podržava