Matt Shaft ponovno akustično u Rockmarku

506

Mladi kantautor Matt Shaft nam se vraća na pozornicu Rockmarka – u utorak, 11. travnja, imat ćemo priliku ponovno ga ugostiti u sklopu Akustike.

Matej Magdić, kako mu je pravo ime, nam se na pozornicu naše glazbene knjižare vraća gotovo godinu dana nakon svog prvog akusticiranja. Od tada je objavio dva nova i zamijećena singla – “Worry” i “Say”, koja su mu otvorila vrata radijskih stanica, a obje pjesme dobile su i svoje prateće videospotove.U posljednje vrijeme marljivo radi na novom materijalu i priprema svoj debitantski album, pa će tako publika u Rockmarku imati priliku čuti kako u akustičnom izdanju zvuče potpuno nove pjesme. Ptičica na grani nam je otkrila i kako ima spreman i svoj prvi singl na hrvatskom jeziku, koji će premijerno izvesti upravo na našem zajedničkom akusticiranju.

Osim s potpuno novim pjesmama, Matt Shaft nam ovaj put dolazi i u instrumentalno bogatijem sastavu; na gitari će s njim ponovno zasvirati Petar Ivkić, za klavijaturama će biti Ivan Kero, a na bas gitari Antonino Šimić, koji je ujedno i Mattov producent (i naš majstor od tona u Rockmarku!).

Muziku podržava

Ali to nije sve…uz nove pjesme i novi prateći bend, Matej nam je za svoju Akustiku najavio i posebnog gosta, s kojim je rekao da će dodatno začiniti utorak u Berislavićevoj ulici.

Nema druge nego da se u utorak, 11. travnja, vidimo u Rockmarku – početak svirke je u 19 sati, a ulaz je slobodan!

@akustikasession | #zvučidobro:
Instagram | Facebook | Twitter | YouTube

[Ovaj projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP
prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno
odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem
Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe.]

Muziku podržava