Matt Shaft i Hey Tonight u novom videu s Akustike

118

U travnju ove godine imali smo priliku na pozornici Rockmarka ponovno ugostiti mladog glazbenika Mateja Magdića – Matta Shafta, a zajedničko akusticiranje je oblikovano u još jedan novi video.

Matej nam je tada nastupio u pratnji svog stalnog benda, a kroz 40-minutnu svirku su predstavili nekolicinu autorskih pjesama većinom na engleskom jeziku, među kojima je i “Hey Tonight“, uhvaćena našom kamerom.

Matt Shaft / foto: Mario Dragičević (Akustika)

“Drago mi je bilo nastupiti po drugi puta u Rockmarku. Nadam se da sam kroz 40-minutnu svirku uspio dovoljno prezentirati svoje muzičke ideje. Uz sve pjesme na engleskom jeziku našla se i jedna na hrvatskom, “Budi radostan”, koja je još uvijek aktualni singl.”, rekao nam je Matej i nadovezao se na samu pjesmu – “ova pjesma govori o trenutku u kojem se osoba zaljubi u drugu osobu i osjećajima koji ju tada nadvladavaju”.

Muziku podržava

Snimku akusticiranja uz Matta Shafta možete pogledati na našem YouTube kanalu. Za audio-pothvate bio je zaslužan Antonino Šimić (Greenwood Studio), dok se video-akcijama bavio Mario Dragičević.

@akustikasession | #zvučidobro:
Instagram | Facebook | Twitter | YouTube

[Ovaj projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe.]

Muziku podržava