Matt Epp otvara sezonu Akustike u Tunelu

1160

Nakon nedavnog otvorenja četvrte po redu sezone akustičnih svirki, u zagrebačkom Rockmarku uz Nola Piano, Akustika ponovno stiže i pred riječku publiku – u klub Tunel.

Sezona Akustike u Tunelu započinje s prekooceanskim gostom – kanadskim folk-rock glazbenikom Mattom Eppom, koji će akusticirati 5. studenog, a koncert je organiziran u suradnji s Prijateljima urbane kulture (PUK). Ovaj karizmatični poeta i svjetski putnik jedan je od zasigurno najneobičnijih umjetnika koje je Kanada iznjedrila u posljednjoj dekadi, a koji svakako postaje dio bogate kanadske kantatorske tradicije.Kroz opuštenu akustičnu svirku, tijekom koje će mu društvo praviti basist Joel Couture (The Amorian Assembly), Matt Epp će predstaviti svoj aktualni studijski album “Learning to Lose Control“, objavljen u lipnju ove godine. Zanimljivo je kako je album snimljen uz pomoć donacija njegovih vjernih fanova, koji su sakupili $20.000 te su pjesme djelomično snimljene u studiju kod planinskog lanca Las Alpujarras u Andaluziji, a djelomično u Los Angelesu.

Kako nove pjesme zvuče u akustičnom izdanju, riječka publika će imati priliku čuti 5. studenog, na novom izdanju Akustike. Početak je u 21h, a ulaz je slobodan!

Muziku podržava

Vidimo se!

Akustika na mrežama:
Instagram | Facebook | Twitter


[Ovaj
projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP
prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno
odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem
Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe.]

Muziku podržava