Masters of Dirt dolazi u Zagreb 28. prosinca u Arenu Zagreb! Ne moraš biti fan iti jednog prijevoznog sredstva na kotačima da bi ostao zadivljen ovim motocross showom, na kojem možeš vidjeti sve moguće i nemoguće vratolomije u izvedbi najboljih svjetskih freestylera na motociklima, biciklima i quadovima. Mogu se do iznemoglosti nizati bombastične riječi kojim bi se opisao ovaj spektakl, no najbolje je baciti pogled na video, kako bi se stvorio dojam kakvi se sve performansi mogu vidjeti na jednom mjestu.

Vratolomije u Areni izvodit će se na poligonu dugačkom 24 metara, na kojem će freestyleri poletjeti do čak 14 metara u visinu dok će izvoditi najbolje što znaju. Silne skokove, flipove i razne trikove začinit će sužbeni DJ Mosaken te plesačice iz Velike Britanije “Fuel Girls”.

FMX šampion Kai Haase bit će glavna zvijezda showa u Areni Zagreb. On je prvi u svijetu izveo FMX flat-drop bakflip sa svojim motociklom na zemlji i to s rampe visoke deset metara. Uz Haasea, tu će biti i Aleš Rozman, koji će izvesti backflip na quadu te Adolf Silva, zvijezda freestyle planinskog bicikliranja koji će izazvati ovacije u Areni trostrukim backflipom na svom MTB-u.

View this post on Instagram

Dropping off some rocks Credits: @fuckroadies

A post shared by Masters of Dirt (@mastersofdirt) on

Djeca mlađa od 6 godina imaju besplatan ulaz, ali uz uvjet da ne zauzimaju dodatnu stolicu. Ulaznice se mogu kupiti putem Eventima, i to po cijeni od 220 kn do 420 kn, a za djecu od 6 do 12 godina po cijeni od 110 kn do 300 kn. U prodaji su i VIP te Diamond Experience ulaznice, a moguće je ostvariti i grupne popuste. Sredili smo 20 upada za najbrže članove fancluba uz 30% popusta – članstvo je besplatno – upadaj tu.

 

Muziku podržava