Massimo i Merita’s zajedno na Dori

2554

Priznati hrvatski pjevač Massimo i djevojke iz Merita’s sa pjesmom “Odjednom ti” zajedno će nastupati na ovogodišnjoj Dori. Do sada su Masssimo i Merita’s zajedno surađivali na albumu “Igra” Merita’sa na pjesmama “Zid” i “Ispred nas”, što upućuje da bi nova suradnja mogla polučiti uspjeh na Dori.

Kako je došlo do suradnje objašnjava Massimo:”Dugogodišnja suradnja s Merita’s je ostvarena uz pomoć mog velikog prijatelja Dejana Oreškovića kojeg sam upoznao pri produkciji Dvornikovog albuma “Live In Munchen”. Dejan je u Minhenu, također, upoznao i Merita’s, te od tog trenutka postaje aranžer i producent benda, producent zaljubljen u britansku pop produkciju. U prošlosti Dejan je svirao u mom bendu i kako se još dandanas svakodnevno viđamo, pitao me je da li bih želio sudjelovati i pomoći Merita’s ponekim savjetom. Poznato je da volim ženske bendove pomalo arty usmjerenja, pa sam se rado odazvao pozivu. Kruna čitave suradnje je…”. I članice Meritasa isto su oduševljenje suradnjom:”Potaknuti novim imageom natjecanja za Grand Prix Eurovizije u Njemačkoj, odlučile smo prihvatiti Massimovu sugestiju da našu zajedničku suradnju prijavimo na ovogodišnju Doru”.

Pjesma “Odjednom ti” glazbeno je djelo Meri i Anite. Tekst potpisuju Ines Prajo i Arijana Kunštek, dok je aranžman i produkcija djelo Dejana Oreškovića. Isti team potpisao je pjesme s njihova posljednjeg albuma “Igra”. Njezina, pak, posebnost je vokalna suradnja djevojaka s Massimom:”Naša je dugogodišnja i velika želja bila da jednom otpjevamo jednu od naših pjesama zajedno s Massimom. Zadovoljstvo nam je tim veće što znamo da Massimo vrlo pomno bira svoju suradnju, prihvaćajući je isključivo ako mu se pjesma zaista svidi”. A Massimo o pjesmi kaže:”Pjesma mi se je iznimno svidjela što je naravno i bio preduvjet jer Merita’s znaju da ne radim, ‘namještene’ duete. ‘Nadam se da ćemo ovom pjesmom podići artistički nivo Dore”.

“Nadamo se da će ta pjesma biti svima draga kao što je nama”, dodale su članice dua Merita’s. Djevojke su dodale kako je Dora najbolje mjesto za predstavljanje teme “Odjednom ti” koja će se naći na njihovu novome albumu. Materijal za svoj treći album u karijeri Merita’s planiraju pripremiti za objavljivanje tijekom ove godine.

Muziku podržava