Maršal objavio debi album “Revolt”

1271

Hard rock bend Maršal objavio je za Dancing Bear album prvijenac nazvan “Revolt“, koji donosi 14 žestokih autorskih pjesama, a najavljen je singlom i pratećim videospotom za pjesmu “Dante“.

Članovi benda su Pavle Ćosić (vokal), Josip Horvat (gitara), Vlado Jurišić (bas gitara), Filip Čović (gitara) i Jerko Kovačić (bubnjevi). Prijatelji su od malih nogu, dolaze iz Sinja, Trogira i Trilja i glazbeni istomišljenici koji su odrastali uz zvuk rocka, hard rocka, bluesa i starog metala, pa za sebe vole reći da su ‘stara škola’. Svi su prije svirali u različitim bendovima, a prije dvije godine na Josipovu su inicijativu osnovali svoj, imenom – Maršal.Maršal je u suradnji s produkcijskim timom Dream Division snimio video za aktualni singl “Dante”, za čiji se scenarij pobrinuo Josip Horvat, uz snimatelje Ivana Perića, Dragana Kovačevića i Marka Kapetanovića, te redatelja Ivana Perića. Uz pomoć sinjskog gradonačelnika Ivice Glavana skupili su potrebne dozvole kako bi ovaj video mogli snimiti u staroj diskoteci Boss, koja već duže vrijeme nije u funkciji, ali ima veliku prednost jer se nalazi malo izvan grada. Naime, kad dečki iz Maršala snimaju spotove to je uvijek zanimljivo, ali i opasno jer koriste razne preparate s oznakama ‘zapaljivo’.

Dečki iz Maršala autorski potpisuju sve svoje pjesme, uključujući i bivšeg člana benda Brunu Vujanovića, koji je zaslužan za tekstove, a jedni su od rijetkih koji sviraju beskompromisni hard rock nabijen jakim emocijama.

Nastupaju uglavnom po klubovima, a s velikim ponosom ističu nastup u Münchenu, gdje su bili sjajno prihvaćeni od publike, te koncert u Splitu, kada su prošli sve krugove natjecanja i na kraju prema odabiru samog menadžera legendarnih Guns N’ Roses nastupili im kao predgrupa.

Muziku podržava
Stisni