Maroon 5 na soundtracku “Spiderman 2”

Muzika. hr - Glasno i jasno!
1132

Američka skupina Maroon 5, čiji je album “Songs About Jane” osvojio osobito ljubitelje rocka diljem svijeta, nedavno je snimila hip-hop remix svog hit singla “This Love“, koji ih je izabacio u zvjezdanu orbitu.

A novo snimljena “Woman” će se naći na soundtracku za “Spiderman 2”. Krajem ovog mjeseca Maroon 5 krenut će u Europu gdje će gostovati na koncertima Lenny Kravitza, a sredinom lipnja vraćaju se u Ameriku zbog nastupa na Bonnaroo festivalu u Manchesteru, Tennessee. Tada bi trebalo izaći njihovo limitirano EP izdanje koje bi, među ostalim trebalo sadržavati neke koncertne izvedbe te neku od obrada (na koncertima primjerice sviraju “Highway To Hell” od AC/DC), dok se 2. srpnja pridružuju John Mayeru na turneji.

Inače, grupa je nastala od tada srednjoškolskih kolega i prvobitno se zvala Kara’s Flowers. Prvi nastup imali su u The Whiskyju, u Los Angelesu, 16. rujna 1995. godine, kada su oduševili tisuće gledatelja svojim eklektičnim mixom popa, punka i rocka. U ljeto 1997. godine, Kara’s Flowers izdali su svoj prvi album “The Fourth World”. Nakon godina glazbenog eksperimentiranja, definirali su glazbu kakvu stvaraju danas.

0 Shares
Muziku podržava