Marin Jurić-Čivro predstavlja svoj Akustika Session

Muzika.hr
527

Mladi glazbenik iz Virovitice – Marin Jurić-Čivro nedavno je u zagrebačkom Rockmarku snimio svoj Akustika Session, u sklopu kojeg će predstaviti ukupno 4 akustična video-uratka, a prvi među njima je njegova autorska “Pjesma za tebe“.

S obzirom na vrlo pozitivne reakcije publike na nekolicinu njegovih akustičnih nastupa uživo, Marin i njegov glazbeni tim odlučili su snimiti ovaj live akustični serijal, koji će kroz nekoliko etapa biti predstavljen na Marinovom službenom YouTube/Vevo kanalu. Za potrebe ovog akustičnog serijala, Marin je surađivao s virovitičkim bendom ZMaJ, s kojima je pjesme osim u akustičnoj verziji, pripremio i u potpuno novom aranžmanu. Skupinu ZMaJ čine trojica talentiranih glazbenika: Jasmin Horak, Mario Petrinjak i Zrinko Jurić-Čivro.Čitav serijal snimljen je u našem Rockmarku, pod okriljem našeg akustičnog programa te naslovljen “Akustika Session”, a nastao je u suradnji s Nexus Produkcijom, koji su zaslužni za audio i video snimanje te produkciju i režiju te s Marinovom diskografskom kućom Universal Music Hrvatska.

“Pjesma za tebe” (Akustika Session), prvi je od četiri Akustika Session videa, a nastavak očekujemo u siječnju 2017. godine. Pjesma je originalno objavljena u ljetnim mjesecima ove godine, Marinova je prva autorska pjesma, a produkcijski je potpisuje Mark Mrakovčić.

Također, audio akustične verzije pjesme dostupan je i za besplatno preuzimanje, putem marinjuriccivro.hr.

Muziku podržava