Marilyn MansonStephen King? Čini se kao vrhunska kombinacija. Naime, Manson će glumiti u nadolazećoj, novoj verziji serije “The Stand” koja je rađena prema post-apokaliptičnoj noveli Stephena Kinga, kako saznajemo u intervjuu koji je Manson dao za magazin Revolver.

“Shooter (Jennings) i ja snimili smo i cover “The End” The Doorsa za novu mini-seriju ‘The Stand’ Stephena Kinga, u kojoj ću također glumiti”, njegove su riječi iz intervjua.

Roman je objavljen još 1978., a 1994. je dobio i mini-seriju za male ekrane, odnosno prvu TV adaptaciju za koju je King pisao scenarij. Iza novog scenarija serije sastavljene od 10 epizoda stoji Josh Boone te će navodno premijerno krenuti s prikazivanjem 2020. godine putem CBS All Access.

Muziku podržava

U seriji post-apokaliptičnog ambijenta, nakon što smrtonosna kuga ubije većinu svjetske populacije, preostali koji su preživjeli dijele se u dvije skupine koje se potom suočavaju u konačnoj borbi između dobra i zla.

King je o seriji još u siječnju izjavio kako ljudi koji rade na njoj točno znaju što rade te da će rezultat biti nešto nezaboravno i uzbudljivo. “Vjerujem da će odvesti gledatelje u svijet za koji se nadaju da se nikada neće dogoditi.” poručio je King u priopćenju.

Muziku podržava