Manic Street Preachers na Radaru uz Dylana

4294

Velški rockeri, Manic Street Preachers, napokon, po prvi puta dolaze u Hrvatsku, i to kao support samom Bob Dylanu, 13. lipnja u Varaždinu na Radar festivalu.

Tijekom svoje 20-godišnje karijere momci iz Blackwooda ustoličili su se kao jedan od najcjenjenijih i najbitnijih bendova britanske rock scene, a njihov peti studijski album “This Is My Truth Tell Me Yours” iz 1998., sa singlom “If You Tolerate This Your Children Will Be Next“, koji je došao tri godine nakon misterioznog nestanka gitariste Richey James Edwardsa, smatra se jednim najboljih albuma ikada u Britaniji.

Posljednjim studijskim albumom, osmim u karijeri, “Send Away The Tigers” iz 2007. predvođen singlom “Your Love Alone Is Not Enought” s Ninom Persson iz The Cardigansa, nakon tri godine studijske stanke, potvrdili su da njihovo vrijeme još nije prošlo, u čemu idu prilog i solo albumi James Dean Bradfielda (pjevač i gitarist) i Nicky Wirea (ritam gitara) iz 2006.

Muziku podržava

Ulaznice po povoljnijoj cijeni od 250 kuna mogu se kupiti još samo danas, 5. svibnja. Od sutra 6. svibnja do 12. lipnja ulaznice će se prodavati po cijeni od 290 kuna na svim prodajnim mjestima Eventima širom Hrvatske, Slovenije, Srbije, BiH, Crne Gore, Mađarske i Austrije (link na muzika.hr – Kupovina ulaznica), te u sustavu Ticketline.hr.

Za više informacija posjetite stranice festivala Radar.hr.

Članovi Fan cluba Muzika.hr ulaznice za Radar festival mogu nabaviti po cijeni od 240 kuna, odnosno po 280 kuna od 6. svibnja.

Muziku podržava