Mandrili otvorili natječaj – 7777 kuna za omot albuma

Muzika.hr
877

Uz objavljivanje singla “Ugovor Gospodina M.” koji će se krajem prosinca naći na novom albumu “Demencija“, Mandrili su u suradnji s Društvom arhitekata Rijeke objavili natječaj za likovno rješenje omota novog albuma.

Natječaj je otvoren za sve punoljetne dizajnere, umjetnike i arhitekte (profesionalce i studente) i anoniman je. Svaki od natjecatelja, autor ili tim, ima pravo sudjelovanja na natječaju s maksimalno 3 rješenja.

Ako do određenog roka prispije najmanje deset (10) radova koji su stručno izrađeni i odgovaraju Uvjetima natječaja, Ocjenjivački sud se obvezuje dodijeliti sljedeće nagrade u točnom neto iznosu i rasporedu kako slijedi: prva nagrada = 1 x 4.444 kuna, tri jednakovrijedne druge nagrade = 3 x 1.111 kuna.

Muziku podržava

Rok za predaju natječajnih radova je 9. studeni dok će objava rezultata pričekati na 15. studeni. Za ocjenu radova imenovan je Ocjenjivački sud u sastavu od pet članova: Damir Bralić (Hrvatsko dizajnersko društvo), Idis Turato (Društvo arhitekata Rijeka), Oliver Čikeš (Društvo arhitekata Rijeka), Robert Jovanović i Kristijan Ćoza (članovi benda).

“U današnje vrijeme, kad je sve manje potrebe za ljepotom i umjetnošću općenito, odlučili smo na ovaj način pomoći svima koji se time bave. Ako ste kao mi i ne možete bez kreativnosti, javite nam se!” poručuju Mandrili.

Muziku podržava