Maksim Mrvica promotivno posjetio Hrvatsku

2483

Tijekom protekla četiri dana Maksim Mrvica je dao više od trideset intervjua, te nastupio uživo u dvije emisija HRT-a, što je bilo sve u sklopu njegovog promotivnog posjeta Hrvatskoj. Maksim je napokon uspio uspio naći vremena da predstavi hrvatskoj javnosti svoj album “The Piano Player“.

Za brojnih razgovora sa domaćim novinarima Maksim je više puta izjavio kako je sretan što je napokon dobio mogućnost da album “The Piano Player” promovira u svojoj zemlji.

“Od početka sam to želio i tražio od EMI-a da odvoje nekoliko dana za promociju u Hrvatskoj. To do sada nije bilo moguće jer sam tjednima bio zauzet romoviranjem na drugom kraju svijeta, u Aziji. Sada, kada sam napokon tu sretan sam što mogu predstaviti album na koji sam ponosan”, kaže Maksim. “Razgovarati sa domaćim novinarima nije isto kao kada razgovaram sa nekim u Japanu ili Italiji i, mada i ovdje imam puno posla, zapravo me to opušta, jer naši me novinari poznaju, pa ne postavljaju uvijek ista pitanja kao oni vani” dodao je Maksim.

Muziku podržava

Nakon Hrvatske, Maksim je odletio za daleku Maleziju gdje će u Kuala Lumpuru nastupiti na promociji novog modela BMW-a i naravno nastaviti promoviranje albuma “The Piano Player”. Promociju će nastaviti i slijedeće godine prije svega u Americi, gdje album izlazi u ožujku, a nakon toga počinje se pripremati za pravu svjetsku koncertnu turneju, koja će, obećao je na odlasku, doći i do Hrvatske.

Podsjećamo vas, da je s albuma “The Piano Player” nedavno objavljen novi singl/video spot za pjesmu “Exodusy” koji već osvaja medijski prostor radio i tv postajama.

Muziku podržava