Maksim Mrvica objavio novi album

Avatar
1895

Na svom novom, četvrtom albumu za Emi Classics – “Electrik” dobitnom se pokazala kombinacija koju sačinjavaju neke klasične teme pomiješane sa skladbama napisanim posebno za Maksima. Za produkciju je odgovoran Jonathan Allen, koji je s Maksimom već surađivao na “A New World” albumu, a cijeli materijal snimljen je u legendarnom Abbey Road studiju.

“Novi album puno je produkcijski jači, puno moderniji, a na programiranju smo radili s ljudima koji su prije surađivali s The Prodigy i Bjork između ostalih” kaže Maksim o svom novom crossover djelu.

Za prvi singl je odabrana “The Gypsy Maid“, koja se od uvodne vesele skladbe s folk elementima pretvara u pravu plesnu tutnjavu podebljanu ritmovima. Iznenađenje za mnoge biti uvrštenje klasika skupine ABBA “The Way Old Friends Do“, a kada je samo snimanje u pitanju definitivno je najuzbudljivija priča popratila snimku “Requiema“.

Za tu je prigodu Abbey Road studio napučila horda od čak 170 ljudi među kojima je bilo stotinjak članova zbora i šezdesetak članova Kraljevske Filharmonije.

Muziku podržava