‘Maidenmania’ se nastavlja

1647

I ne nazire joj se kraj. Naime, dok Iron Maiden spektakularno ‘odrađuje’ uvodni dio “Somewhere Back in Time Toura”, stižu i sjajne vijesti o prodaji DVD-a “Live After Death“.

To je izdanje u čak devet država u prvom tjednu prodaje, a ona je krenula 4. veljače, zasjelo na čelnu poziciju Top ljestvica.

U tome prednjači Australija, gdje je prvog dana po dolasku u shopove prodan u zlatnoj tiraži, čemu je sigurno pridonijela i činjenica da se izlazak DVD-a poklopio sa australskim datumima na pomenutoj turneji.

Muziku podržava

“Life After Death” prvi je i u Francuskoj, Italiji, Švedskoj, Španjolskoj, Novom Zelandu, Danskoj, Finskoj i Njemačkoj, drugi u Portugalu, Norveškoj i Irskoj, a treći u SAD-u i Kanadi.

Prema posljednjim informacijama, nizozemski gothic metalci Within Temptation, koji su nedavno nastupili u Zagrebu, bit će predgrupa Iron Maidenu na velikom koncertu koji će se 5. lipnja održati u Londonu, na Twickenheim stadionu.

Na dijelu turneje pratiti će ih i Amerikanci Avenged Sevenfold, a još uvijek nije obznanjeno tko će im biti predgrupa na splitskom koncertu.

Muziku podržava