Maer za kraj četvrte sezone Akustike u Tunelu

801

Utorak po utorak približili smo se i posljednjim svirkama akusticiranja – s početkom lipnja u riječkom klubu Tunel će se održati posljednje izdanje Akustike u aktualnoj četvrtoj sezoni redovitog programa, koju ćemo u Rijeci ispratiti uz Maer & bend!

Riječko-pulski kantautor Maer nastupit će u utorak, 3. lipnja u pratnji svog pratećeg benda, kojeg čine bubnjar Robert Slama, basist Dean Vitasović i gitarist Tin Ribarić. Ovo će im ujedno biti i prvo gostovanje u sklopu programa Akustika.Početkom prošle godine Maer je publici predstavio i svoj prvi studijski album, nazvan “Neradni dan“, koji je originalno izašao u izdanju Matice hrvatske zajedno s istoimenom knjigom koja nosi podnaslov ‘Priručnik za upotrebu’ te ćete ga prije pronaći u knjižarama nego u CD-shopovima.

U njegovoj glazbi možemo prepoznati različite glazbene žanrove, od swinga, bossa-nove pa do rocka, a pjesme su oblikovane u kantautorski izričaj pod utjecajem talijanskih glazbenika prošlog stoljeća, kao što su De Gregori i De André.

Muziku podržava

S album prvijenca Maer je predstavio istoimeni singl i prateći videospot, a riječka publika imat će priliku čuti kako u opuštenom, akustičnom izdanju zvuči “Neradni dan“. S ovim izdanjem Akustike privest ćemo kraju gostovanje programa u riječkom Tunelu, dok ćemo čitavu četvrtu sezonu kraju privesti 10. lipnja u Rockmarku.

Početak svirke je u 21:30, a ulaz je slobodan! Vidimo se!

Akustika na mrežama:
Instagram | Facebook | Twitter

[Ovaj projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP
prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno
odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem
Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe.]

Muziku podržava
Stisni