Madonna nije samo kraljica popa, neki bi nadodali da je i kraljica kašnjenja. Jedan fan podigao je tužbu protiv Madonne. Razlog tome je pomicanje satnice koncerta u Miamiju 17. prosinca – koncert je prvotno trebao početi u 20:30, no na kraju će početi u 22:30.

Već se neko vrijeme kuha nezadovoljstvo određenog dijela njenih obožavatelja zbog kašnjenja. Madonna je na te kritike reagirala na nastupu u Las Vegasu riječima: “A queen is never late.”

Nate Hollander, obožavatelj koji je digao tužbu, tvrdi kako je kupio tri karte za koncert u Miamiju u sklopu Madame X turneje vrijedne 1,024.95 dolara. Karte je kupio prije nekoliko mjeseci, no kako se početak koncerta pomaknuo za dva sata, Hollander neće moći prisustvovati. Povrat novaca nije uspio dobiti jer je sada cijena karata niža zbog promjene satnice, a povrat novaca neće dobiti ni drugi koji su kupili karte prije promjene satnice.

Osim što negoduju oni kojima zbog posla ne odgovara koncert u kasnim satima, negoduju i tinejdžeri. Naime, prema zakonu maloljetnici ne smiju biti u javnosti nakon 23 sata bez pratnje starije osobe.

Madonni ovo nije prvi put da pomiče satnicu ili da kasni. Dapače, nedavno joj je pošlo za rukom i pomaknuti satnicu i još zakasniti dva sata. Naime, s koncertom u Las Vegasu, koji se održao u subotu, startala je u 00:30, a koncert je trebao početi u 22:30. Dakako, prvotno je koncert trebao biti u 20:30. Sudeći po njenoj izjavi na koncertu, nju ne uznemiruje cijela ova “strka”.

Muziku podržava