Machine Head predstavili nesvakidašnju aplikaciju za novog basista

domination
919

Odlazak originalnog basista Adam Ducea Machine Head polako moraju preboljeti i zaboraviti. Već su najavili neke koncerte, a novog člana benda (basist i back vokal) odlučili su pronaći preko audicije.

Rok za dostavu svojih machine-headovskih životopisa je gotovo, pa se službeno oglasio bend:“Audicije su službeno gotove i htjeli bismo se zahvaliti svima! Bilo je tu puno posla za vas i trebalo je hrabrosti da cijelom svijetu pokažete svoje mogućnosti. Nakon ovoga još više cijenimo svoje fanove, jer tu ima nevjerojatnih glazbenika i odličnih svirača, koji se nisu odlučili za pjevanje, pa samim time ni ne zadovoljavaju naše uvjete. No, nakon svega vjerujemo da su neki od njih na ovaj način stekli svoje fanove i neke potencijalne ponude. Čestitke svima!

Sada slijedi dio u kojem ćemo finaliste pozvati da sviramo i provjerimo da li si međusobno odgovaramo na glazbenom i osobnom nivou.

Sve snimke pokazuju nevojerojatnu strast, ali jednog čovjeka moramo posebno spomenuti! Čovjek ne samo da je naučio svirati našu najtežu pjesmu “This Is The End”, nego ju je odsvirao jednom rukom! Neki od nas bili su dirnuti do suza! Nevjerojatno je što srce može postići! Živio, Frank Memolo!”

Muziku podržava