M.O.R.T. akustično u Rockmarku

1565

Jel vam se skače? Nama se skače. A i skupini M.O.R.T. se skače! Sinjska četvorka dolazi nam u utorak, 2. prosinca na novo izdanje Akustike u zagrebačkom Rockmarku – biti glasni, jasni i akustični.

Kako kažu na svojoj Facebook stranici, John se dere i grize mikrofon, Zvrk lomi žice na gitari, Kikos ne zna slepat bas, a Mile je naučio ubrzavati ritam. Momci su dio energične punk-blues četvorke M.O.R.T., ujedno i nedavni pobjednici RockOff festivala.Skupina postoji još od jeseni 2003. godine, s čestim izmjenama članova benda. Od ljeta 2011. započinju s ozbiljnijim radom i čestim nastupima, što uključuje stotine nastupa diljem Hrvatske, BiH i Slovenije. Za uho su zapeli i nastupom u finalu HR Demo kluba 2012., pobjedom na Demofestu u Banjoj Luci i trećem mjestu na WHF-u 2013.

Debitantski demo-album objavljuju 2013. godine, pod nazivom “Vrhunsko dno” i za etiketu Slušaj Najglasnije, a samo godinu dana kasnije potpisuju za Croatia Records te izdaju singlove “Tango”, “Pas” i “Meni se skače”. Nakon toga je uslijedio i novi studijski album “Odjel za žešće“, koji je pokupio odlične kritike.

Muziku podržava

S aktualnog albuma nedavno su predstavili i novi singl – “Nina”, s pratećim videospotom koji je svoju online premijeru imao upravo na stranicama Muzika.hr.

Akusticiranje u Rockmarku izvanredna je prilika za čuti kako energični M.O.R.T. zvuči u akustičnom izdanju, a ujedno će ovim nastupom posjetitelje uvesti u svoj punokrvni električni nastup, koji će održati 5. prosinca u zagrebačkom Vintageu.

Početak akusticiranja je u 19 sati, a ulaz je slobodan!

@akustikasession:
Instagram | Facebook | Twitter

Akustika nosi Reebok Classic.

[Ovaj projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP
prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno
odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem
Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe.]

Muziku podržava