Luky osnovao Araritu, zakladu za djecu

2443

Nedavno je u splitskom Centru za odgoj i obrazovanje djece s posebnim potrebama Juraj Bonači predstavljena novoosnovana Zaklada za djecu – Ararita, čiji je osnivač Luky.

“Osnivanjem Zaklade za djecu – Ararita, sa zadaćom borbe za dječja prava i ukazivanja na problematiku zanemarivanja, djeca su dobila jednog saveznika više” naglasio je Luky, koji je na prigodnoj proslavi zajedno s djecom iz spomenutog Centra izveo i nekoliko pjesama.

Svi oni koji žele poduprijeti funkcioniranje zaklade Ararita moći će financijski doprinjeti njenom radu. Pravne osobe mogu uplatiti godišnju donaciju u kunskoj protuvrijednosti od najmanje 1.000 eura, a fizičke osobe ne manje od 100 eura.

Muziku podržava

Također, Luky je za ovu godinu najavio i pokretanje akcije “Rič za nas”, koja će biti promovirana kazališnom koncertnom turnejom.

Nastupi će se održati u deset hrvatskih gradova, od Dubrovnika, Splita, Šibenika i Zadra, pa do Rijeke, Pule, Zagreba, Varaždina, Osijeka i Vukovara. Na ovaj način Luky će potaknuti svoju publiku na prikupljanje sredstava za fondove Zaklade.

Muziku podržava