Luky najavio drugi dio trologije i potpisao Ugovor za Menart

2581

Danas, 16.3., je u zagrebačkoj konobi “Didov san” (oaza u takozvanom ‘Chinatownu’ odnosno Kajzerici) službeno potpisan Ugovor između splitskog glazbenika Lukyja i diskografske kuće Menart s kojim se nastavlja dosadašnja uspješna suradnja postignuta s njegovim albumom prvijencem “Ararita“, prodanim je u preko 20.000 primjeraka.

Uz prisutnost sedme sile i predstavnike Menarta, Luky je ponosno pričao o svom novom izdanju kojeg možemo očekivati krajem svibnja-početkom lipnja. Novi album “V.I.T.R.I.O.L.” drugi je dio od najavljene trologije, koja je započela 2002. godine već spomenutom “Araritom”, a najavit će ga skladba “Vinča san More“, koja sa radijskim emitiranjem počinje 21.3.

Sad se vjerojatno pitate štomu znači ovaj naziv albuma, pa evo ga od čega je došla skraćenica – Visita Interiora Terrae Rectificando Invenies Occultum Lapidem. Ne brinite se uskoro ćete čuti puno o novom albumu i samom značenju njegova naziva, jer ako mu je album dobar kao i prethodnik Luky će biti ponovo glavna zvijezda našeg etera.

Muziku podržava