Luka Belani akustično u riječkom Tunelu!

1455

S novim utorkom ponovno dolazimo u Rijeku – 20. studenog u Tunelu vas očekuje akustična svirka talentiranog kantautora Luke Belanija!

Križevački glazbenik sa zagrebačkom adresom bio nam je gost u obje dosadašnje sezone Akustike u Rockmarku, stoga smo odlučili pozvati ga i na riječko izdanje našeg akustičnog utorka. Luka Belani u svom glazbenom životopisu ima do sada zapisana dva hvaljena studijska albuma – debitantsko izdanje “B-Side Of My Mind” (2009.) te vrlo zamijećenog nasljednika “Changin’ Chapters” (2011.), koji je rezultirao znatnijim radijskim emitiranjem, velikom medijskom pažnjom, kao i odličnim recenzijama u tiskanim i elektronskim medijima.Iza sebe ima više od 300-tinjak nastupa, što solo, što zajedno s bendom, a osim što je obišao Hrvatsku uzduž i poprijeko, nastupio je i u Londonu, susjednoj Mađarskoj te Srbiji, kao i odradio tri turneje po Njemačkoj, a u travnju ove godine predstavio se i publici u Beču i Amsterdamu.

Na Akustici u Tunelu, Luka će nastupiti samostalno, u pratnji svoje vjerne akustične gitare. S obzirom da već radi na novom studijskom materijalu, publika će imati priliku čuti i pokoju novu, do sada neobjavljenu pjesmu.

Muziku podržava

Početak svirke je u 21 sat, a upad je besplatan. Vidimo se?

Akustika – Sviđa mi se | Pratim te

[Ovaj projekt podržava HDS ZAMP]

Muziku podržava