Lovely Quinces akustično u Rockmarku

1337

Na malenoj pozornici glazbene knjižare Rockmark u utorak 30. travnja ugostit ćemo curku o kojoj se posljednjih mjeseci podosta priča – mladu splitsku kantautoricu Dunju Ercegović, koja se krije iza imena Lovely Quinces.

Priznajte, i vas je na prvo slušanje osvojila njena pjesma “Wrong House“? Tako je definitivno bilo s nama. Jednom prilikom u inbox nam je stigao email s istaknutom napomenom ‘poslušaj ovu stvar’, i ubrzo smo tražili kontakt ove mlade glazbenice, kako bismo je ugostili u sklopu Akustike!Priča o Lovely Quinces započela je 2012. godine, u četiri zida jedne skromne studentske sobice u Zadru – dosadan kišni dan i još dosadniji TV program učinili su svoje; Dunja je uzela u ruke gitaru, zapjevala, i počela pisati autorske pjesme. Ubrzo je uz pomoć Ivice Plazonića snimila već spomenutu pjesmu “Wrong House”, koji se proširio među ljubiteljima glazbe, a uskoro su uslijedili i raznorazni nastupi po Lijepoj našoj.

Zanimljivo je i kako će 30. travnja Lovely Quinces odsvirati čak dva akustična koncerta – prvo ćemo je ugostiti na akusticiranju u Rockmarku, nakon toga ćemo se zajedno s Dunjom uputiti na Inkubator u Tvornicu kulture, gdje će nastupiti uz U pol’ 9 kod Sabe, a posjetiteljima ovog izdanja Akustike bit će omogućen besplatan ulaz u Tvornicu!

Muziku podržava

Quinces trenutno stvara autorske pjesme, koje ćemo jednog moći čuti i na debitantskom izdanju, a kako zvuče uživo provjerite na novom akusticiranju!

Početak svirke je u 19 sati, a upad je besplatan!

Vidimo se!

Akustika – Lajkam | Tvitam

[Ovaj
projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP
prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno
odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem
Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe.]

Muziku podržava