Lotus premijerno pred riječkom publikom!

1339

Treći put gosti Akustike, a po prvi put Tunela – zagrebačka skupina Lotus će u utorak 18. prosinca u akustičnom izdanju nastupiti u klubu Tunel.

Skupinu Lotus do sada smo dva puta ugostili na malenoj drvenoj pozornici zagrebačke glazbene knjižare Rockmark, a na novom izdanju Akustike u Tunelu po prvi put ćemo ih predstaviti publici u Rijeci – upravo će im ova akustična svirka ujedno biti i prvo koncertno predstavljanje pred riječkom publikom.Ova šesteročlana pop-rock skupina je u rujnu 2011. godine objavila svoj album prvijenac jednostavnog naziva “Lotus“, za čiju produkciju je bio zadužen Mr. Goody (Jinx). S prvijenca su do sada predstavili nekoliko singlova, koji su se mogli čuti i u hrvatskom radijskom eteru te su zauzeli i visoke pozicije na pojedinim radijskim top listama. Među njima je i aktualan singl toplog naslova – “Sunce”, za koji je predstavljen i videospot u režiji Tomislava Povića.Pred riječkom publikom skupina će nastupiti u tročlanoj postavi – Filip Kozlica (vokal/gitara), Maja Kosanović (vokal) i Nikola Betica (gitara), a svoje prvo koncertno gostovanje u Rijeci iskoristit će za promociju debitantskog izdanja, u akustičnom obliku.

Početak svirke je u 21 sat, a upad je free free free.

Muziku podržava

Vidimo se u Tunelu!

Ovo će ujedno biti posljednje izdanje Akustike u ovoj godini, budući da nam nakon gostovanja u Tunelu slijedi kratka božićna i novogodišnja pauza. S akusticiranjem nastavljamo 8. siječnja u Rockmarku.

Akustika – Sviđa mi se | Pratim te

[Ovaj projekt podržava HDS ZAMP]

Muziku podržava