Lotus ponovno akustično u Rockmarku

1061

Akustika će 13. prosinca na drvenoj pozornici Rockmarka ponovno ugostiti zagrebačku skupinu Lotus, koji će ovim nastupom zaokružiti svoju do sada najaktivniju i najvažniju glazbenu godinu.

Od njihovog posljednjeg (tada ujedno i prvog) nastupa u Rockmarku, mnogo toga se dogodilo u životu ove šesteročlane pop-rock skupine, a spomenut ćemo ono najvažnije – objavili su hvaljeni album prvijenac “Lotus“.Kao prvi singl s debitantskog albuma odabrana je pjesma “Naš svijet“, koja je dospjela na brojne radijske top-liste, a na Radiju Šibenik se popela i do 1. mjesta. Dakako, singl je popraćen i videospotom.

Uslijedila je koncertna promocija spomenutog izdanja, što je rezultiralo i rasprodanim Sax!-om, gdje su nastupili u sklopu Velike Rock Eksplozije. Ipak, momci i djevojka odlučili su ponovno utišati instrumente te električnu svirku zamijeniti onom akustičnom. Tako ćete imati priliku čuti ih akustično, u sklopu programa Akustika u Rockmarku.

Muziku podržava

Rekli su nam i da vam kažemo kako ćete za vrijeme njihove svirke u Rockmarku moći kupiti album “Lotus” i bedževe po promotivnoj cijeni. Pa eto, da znate.

I još nešto, svirka počinje u 19 sati, a ulaz je besplatan.

Lotus – Facebook | YouTube

Akustika @ Rockmark – Facebook | Twitter | akustika@rockmark.hr

(Ovaj projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba
ZAMP prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se
sukladno odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju
temeljem Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne
glazbe)

Muziku podržava
Stisni