Londiner po prvi put akustično u Zagrebu

1557

Tjedan dana nakon akusticiranja u riječkom klubu Tunel, skupinu Londiner imat ćemo priliku ugostiti i na našoj malenoj drvenoj pozornici zagrebačke glazbene knjižare Rockmark.

Londiner čine četiri glazbenika, koji su svoje glazbene zanate usavršavali u raznim bendovima i formacijama više od osam godina, da bi na kraju u jesen 2011. započeli ovu zajedničku glazbenu priču.Kao što smo već ranije i napisali, momci su nedavno završili s radom na svom debitantskom albumu, koji će nositi naziv “Sve te stvari čine se u pravu, ali nisu”. Pjesme za album prvijenac snimali su u zagrebačkom studiju Chicken, za produkciju je bio zadužen Vedran Kovačić (Abroad experiments, Tranzistor), a izlazak albuma očekujemo u svibnju pod okriljem Dallas Recordsa.

Svoj album prvijenac publici su do sada predstavili kroz dva singla, “Mene tražiš” i “Billboard“, za koji je snimljen i videospot u zagrebačkom Teatru &TD.

Muziku podržava

Ovo će nam biti drugo po redu akusticiranje uz ovaj mladi zagrebački bend – isprva smo ih po prvi put ugostili na Akustici u Tunelu, 22. travnja, a točno tjedan dana kasnije s nama će biti akustični i u zagrebačkom Rockmarku. Ovo će im biti prvi akustični koncert pred zagrebačkom publikom, početak svirke je u 19 sati, a ulaz je slobodan.

Navratite!

Akustika na mrežama:
Instagram | Facebook | Twitter


[Ovaj projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP
prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno
odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem
Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe.]

Muziku podržava