Londiner akustični u Tunelu

1427

S novim utorkom na pozornicu kluba Tunela dolazi novo izdanje Akustike, u sklopu kojeg će 22. travnja pred riječkom publikom nastupiti zagrebačka skupina Londiner.

Svoju glazbenu priču skupina Londiner započela su u jesen 2011. godine. Iako se možda na prvu čini kako je riječ o mladom bendu, članovi benda do sada su svirali u raznim bendovima i formacijama više od osam godina. Postavu benda čine Šime Lalić (vokal), Ivan Vidak Buljan (gitara), Antonino Šimić (bas) i Marin Stojan (bubnjevi).Momci su nedavno priveli kraju rad na debitantskom albumu “Sve te stvari čine se u pravu, ali nisu“, koji je snimljen u zagrebačkom studiju Chicken s producentom Vedranom Kovačićem (Abroad experiments, Tranzistor), a bit će objavljen tijekom svibnja pod okriljem Dallas Recordsa.

Kao prvi singl predstavili su pjesmu “Mene tražiš“, a nedavno su kao singl predstavili i pjesmu “Billboard“, za koju je snimljen i videospot u zagrebačkom Teatru &TD.

Muziku podržava

Skupina Londiner će nam ovom prilikom po prvi put nastupiti u skopu programa Akustika u riječkom klubu Tunel, a već tjedan dana kasnije imat ćemo priliku ugostiti ih i u zagrebačkoj knjižari Rockmark.

Početak svirke je u 21:30 sati, a ulaz je slobodan.

Vidimo se u Tunelu!

Akustika na mrežama:
Instagram | Facebook | Twitter


[Ovaj projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP
prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno
odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem
Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe.]

Muziku podržava
Stisni