Ljetna stanica za adrenalin i dobru zabavu – počeo Pannonian Challenge

238

Da istok Hrvatske itekako ima što za ponuditi već 18. godinu dokazuje Pannonian Challenge – regionalno središte ekstremnih sportova i obavezna ljetna stanica svih ljubitelja adrenalina i dobre zabave.

Osijek od jučer pa sve do nedjelje, 11. lipnja okupiraju akrobati na BMX-ima, skejtevima i rolama koji se bore za izdašne nagrade, a kao i svake godine posjetitelje očekuju mnoga glazbena događanja – Bad Copy u četvrtak (00:00h), u petak nastupaju S.A.R.S. (22:00h) i ABOP (00:00h), a u subotu Sassja (22:00h), Let 3 (23:00h) i Frenkie (01:00h). Za aftere su zaduženi brojni DJ-evi – DJ Phat Phillie, DJ Oliver, DJ Pips i Yesh. Od četvrtka do subote partyji se održavaju u dvorištu kluba Vega, a u nedjelju je Chill Day rezerviran za odmor, roštilj i druženje.

Vipnet, kao generalni sponzor Pannonian Challengea, pripremio je atraktivni kreativni natječaj, a na Snapchatu je posebno zabavno jer tamo su i Vip Vatrice koje vam donose ekskluzivno backstage iskustvo s festivala.

Muziku podržava

Kako biste mogli pratiti što se događa u backstageu, na Snapchatu dodajte Vip Vatrice (Tomislav: demdara; Lucija: macameow; Ivana: hollystyle00; Matej: sima-m; Dominik: kelekovic12349) i Snapchat Vipneta (Vipme.hr).


Muziku podržava