Live-snimka Side Projecta u eteru Radio Studenta

930

Suradnju s dragim medijskim prijateljima – Radio Studentom, nadograđujemo s još jednim novitetom.

Od danas, pa jednom mjesečno do kraja koncertne sezone, u eteru Radio Studenta imate priliku poslušati odabranu live-snimku našeg akusticiranja u Rockmarku.

S programom Akustika smjestili smo se i u emisiju “Kronično koncertiranje”, koja se u eteru Studenta emitira četvrtkom u 23 sata, a svojevrsni je produžetak emisije “Ludwine Kronike“. Budući da je “Kronično koncertiranje” osmišljeno kao prostor za snimke nastupa bendova, i stranih, ali ipak prvenstveno domaćih, drago nam je da smo postali dio ove glazbene priče i da možemo najaviti našu prvu zajedničku emisiju.

Muziku podržava

Tako večeras, od 23 sata, u “Kroničnom koncertiranju” možete čuti potpunu snimku nastupa dua Side Project, koje smo imali priliku ugostiti 18. studenog u glazbenoj knjižari Rockmark.

Iza imena Side Project kriju se Luka Vidović i Anja Papa, koji su svoje glazbene susrete subotom i snimanja u Lukinom kućnom studiju pretvorili u ovaj zanimljiv projekt. U Rockmarku su nam priredili jedan od svojih prvih ‘ogoljenih’ akustičnih nastupa, koji je zahvaljujući ekipi iz Runaways Production ostao zapamćen i u audio-video obliku, a premijerno vam snimku njihovog nastupa predstavljamo u “Kroničnom koncertiranju” Radio Studenta!

Radio Student je krajem prošle napunio 18 godina i to obilježio podizanjem novog weba te brojnim koncertnim aktivnostima, s kojima nastavlja i dalje kroz ovu godinu, a dio njihove proslave smo i mi s Akustika programom.

Kako nam je bilo na akusticiranju sa Side Project u Rockmarku poslušajte večeras od 23h na 100,5!

@akustikasession:
Instagram | Facebook | Twitter

Akustika nosi Reebok Classic.

Muziku podržava
Stisni