Live izdanje Laure Pausini

1394

Laura Pausini, svjetski priznata talijanska pop pjevačica, je tijekom dvije ožujske večeri 2005. u pariškom klubu Le Zenith održala koncert. Godinu kasnije taj je koncert prebačen i objavljen na CD-u i dvostrukom DVD-u. CD izdanje “Live In Paris 05” nosi njenih 15 hitova plus akustičnu verziju pjesme “Víveme” koja je snimljena u travnju prošle godine u Los Angelesu u garderobi kazališta Wiltern.

Osim 16 vrhunskih live izvedbi, poklonike Laure Pausini bi mogla razveseliti i popratna knjižica prepuna fotografija Laure, njene ekipe glazbenika te spektakularne pozornice.

DVD izdanje objavljeno je odvojeno od CD-a. Na prvi DVD, nazvan “Concerts“, uvršteno je 15, manje više, istih pjesama kao na CD-u. Najveća razlika među njima je, osim slike, i ta što je među tih 15 pjesama, na DVD ubačeno 3 medleyja, a u svaki od njih umiješane su po četiri pjesme.

Kao što i sam naziv “Extras” sugerira, drugi DVD u 32 minute nudi fanovima snimku jednoga dana provedenog s Laurom Pausini, uvid u backstage u Veroni, live verziju pjesme “Escucha Atento”, te “Escucha Atento Remix Videoclip” i “Bendecida Pasión Videoclip”.

Muziku podržava