Limp Bizkit najavili novi album i suradnju s Lil Wayneom

domination
890

Uvijek kritizirani Fred Durst i njegovi Limp Bizkit ulaze u novu fazu svoje karijere.

Iza njih više ne stoji Interscope, već su potpisali novi diskografski ugovor s Cash Money Records. Najavili su hrpetinu svakojakih izdanja za ovu godinu, završili australsku turneju, a od nedavno se sve priprema za njihovu novu hip-hop suradnju.

Najavljena je pjesma “Ready To Go” s reperom Lil Wayneom, koja će valjda stajati kao nekakav izolirani singl, a prema trenutnim najavama – bit će besplatno ponuđena na internetu.

Muziku podržava

Što god se dogodilo s tom novonastalom suradnjom radno nazvanom Limp-Wayne, i Limp Bizkit sami se spremaju za svoj novi album. Ono što je službeno je da će se album zvati “The Unquestionable Truth, Part 2“, kao zakašnjeli nastavak na prvu inačicu tog albuma iz 2005. koja je obilježila prvi povratak Wes Borlanda u staro jato (nakon toga, još je jednom otišao, pa se još jednom vratio). Fred je album bombastično najavio: “To je najžešći i najluđi metal album ikada!

Inače, Fred je jako uzbuđen radi novog izdavača i u svojim intervjuima i sam kaotično pokušava objasniti na što sve to točno liči. Priča o brojnim budućim suradnjama s producentima i hip-hop ekipom (izdavač im je većinom hip-hop orjentiran), te im planira dodati rock i metal zvuk. I to kako kaže – periodično pjesmu po pjesmu. Što to znači, bog bi ga znao…

Muziku podržava